Laventeli - Eteerinen öljy

Laventeli - Eteerinen öljy
Laventeli - Eteerinen öljy Laventeli - Eteerinen öljy

Young Livingin eteerinen öljy - Laventeli

40,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää


Eteerisen Lavender (lavandula angustifolia) -öljyn tuoksu on mainio sekoitus raikkautta, kukkia, puhtautta ja rauhallisuutta. Tämä dynaaminen tuoksu on tehnyt kasvista suositun ainesosan hajuvesissä, saippuoissa, ilmanraikastimissa ja kauneustuotteissa. Lavender on yksi suosituimmista tuotteistamme. Se sopii erinomaisesti aloittelijoille ja on jokaisen kodin perusöljy. Eteerinen Lavender-öljy on suosittu klassisen tuoksunsa vuoksi, mutta lisäksi se on myös erittäin monipuolinen. Tämä öljy voi vaikuttaa parantavasti monilla elämänalueilla ihonhoitotuotteista rentoutukseen. 


Miten eteerisiä öljyjä käytetään:

-Aromaattisesti

-Paikallisesti



Älä huolehdi, sillä et ole suinkaan yksin. Olemme kaikki olleet hämmentyneitä. Olemme kyselleet neuvoa ystäviltämme tai googlannet internetistä öljyjen käytöstä. Kun tutustut tähän yksinkertaiseen oppaaseen ja harjoittelet hieman, olet pian mestari. Ja se olet sinä, jonka puoleen ihmiset kääntyvät, kun haluavat tietää lisää eteerisistä öljyistä ja niiden käyttötavoista.

Mutta ennen kuin pääset mestaritasolle, sinun täytyy ymmärtää muutama perusasia öljyistä. Yleensä öljyjä käytetään kolmella eri tavalla. Tutustu listaan, jossa kerromme öljyjen erilaisista käyttömahdollisuuksista ja huomaat pian, että tämähän on aika helppoa.

Miten eteerisiä öljyjä käytetään aromaattisesti?

Olet varmaan kuullut jotain eteeristen öljyjen aromaattisesta käytöstä. Ehkä olet ollut kylpylässä ja ihastellut eukalyptus– ja tea Tree -öljyjen tuoksua, tai kenties olet joskus kosmetiikkaa käyttäessäsi huomannut, miten rauhoittava vaikutus laventelin tuoksulla on. Nyt kerromme, miksi eteerisiä öljyjä kannattaa käyttää difuuseerissa!

Jos et tiedä, miten diffuuseria käytetään, lue käyttöohjeista tarkat tiedot siitä, paljonko vettä ja öljyä kyseiseen diffuuserimalliin laitetaan. Esimerkiksi jos käytät Young Livingin Aria™ diffuuseria, voit laittaa 15–25 tippaa öljyä veteen, mutta jos taas käytät Young Livingin Dewdrop-diffuuseria, öljyä laitetaan vain 8–10 tippaa. Diffuuserin kanssa puuhasteluun vaaditaan pikkuisen matematiikkaa, mutta ei mene kauan, kun olet itse luomassa omia diffuuserisekoituksiasi!

Kokeile seuraavaa sekoitusta ennen nukkumaan menoa ja huomaat nukahtavasi rauhallisemmin:

-4 tippaa Lavender-öljyä

-3 tippaa Cedarwood-öljyä

-2 tipppaa Frankincense-öljyä

Et välttämättä tarvitse edes diffuuseria hyötyäksesi eteeristen öljyjen tuoksuista. Voit laittaa muutaman tipan öljyä vanupalloihin ja asetella sitten vanupallot pahalta haiseviin paikkoihin. Ja hämmästyt, miten hienosti tämä helppo niksi toimii!

Tee pahan hajuisista paikoista hetkessä hyvän tuoksuisia valuttamalla pari pisaraa sitrusöljyä pumpuliin ja laittamalla sitten pumpulin salilaukkuun, roskikseen tai johonkin muuhun pahanhajuiseen paikkaan.

Helpoin tapa hyötyä eteeristä öljyistä on valuttaa muutama tippa kämmenelle. Tee käsistäsi kuppi, nosta kätesi suusi ja nenäsi eteen ja hengitä syvään.

Miten eteerisiä öljyjä käytetään paikallisesti?

Öljyjä käytetään paljon paikallisesti. Ja kun opit niksit, ymmärrät miksi. Yleensä ihmisistä tulee intohimoisia eteeristen öljyjen ystäviä, kun he huomaavat, miten iho hyötyy öljyjen käytöstä.

Voit käyttää öljyjä päähäsi. Voit levittää öljyä pääsi päälle, korvien taakse, niskaasi tai ohimoillesi.

Jos öljy tuoksu mielestäsi liian voimakkaalta tai jos sinulla on herkkä iho, laimenna öljyä perusöljyllä. Young Livingin V-6™ Vegetable Oil Complex on hyvä apulainen laimentamiseen. Vaikka pääsääntöisesti öljyjä voidaan käyttää turvallisesti iholla, ole kutenkin varovainen herkimpien ihoalueiden kohdalla, ja varo, ettei öljyä joudu silmiin. Tulet huomaamaan, että jotkut levittämistavat ovat tehokkaampia kuin toiset.

Eteeriset öljyt sopivat erinomaisesti hierontaan! Rauhoittavan hieronnan aikaansaamiseksi kokeile lisätä kasviöljyyn Lavenderia ja Cedarwoodia.

Monet tykkäävät levittää eteerisiä öljyjä jalkoihin, koska sen jälkeen jalat tuoksuvat paremmilta. On myös suosittua käyttää eteeristä Tea Tree -öljyä kauneudenhoidossa, ja eritysesti jalkahoidoissa. Lisää 10-15 tippaa kädenlämpöiseen veteen ja sinulla on erinomainen jalkakylpy.

Jotkut eteeriset öljyt edistävät ihon kauneutta. Lue lisää, miten voit vähentää epäpuhtauksien ja näppyjen näkyvyyttä iholla ja miten saat ihoosi lisää hehkua.


Jos kaipaat kokonaisvaltaista aromaattista hemmottelukokonaisuutta, joka samalla saa ihosi tuntumaan samettiselta, kokeile lisätä eteeristä Lavender -öljyä kylpyysi.


Rakastatko itse tehtyä jäätelöä? Kotitekoinen mustikkajäätelö maistuu entistäkin herkullisemmalta, kun lisäät siihen Lavender+-öljyä.


Eteeriset öljyt ja turvallisuus

Eteeriset öljyt ovat hyvin vahvoja, joten niitä tulee käyttää huolellisesti. Muista, että tarvitset öljyä vain vähän.

Vähemmän on enemmän! Käytit sitten öljyjä paikallisesti tai aromaattisesti, aloita maltillisesti.

Koska eteeriset öljyt ovat niin voimakkaita, jotkut niistä saattavat aiheuttaa ihoärsytystä. Jos ihoärsytystä ilmenee, levitä V-6 Vegetable Oil Complex -kasviöljyä tai puhdasta kasviöljyä ärtyneelle ihoalueelle laimentaaksesi öljyn vaikutusta.


Älä laita eteerisiä öljyjä silmiin, korviin, nenään tai muille herkille ihoalueille.




Lisää YoungLivingin tuotteita löydät täältä

Painopeitot, päälliset, Eteeriset öljyt & Lahjakortit
Loppu
Painopeitto 2kg
Painopeitto 2kg
94,05 € 99,00 €
-5%
Painopeitto 3kg
Painopeitto 3kg
100,70 € 106,00 €
-5%
Painopeitto 4,5kg 100x150cm
Painopeitto 4,5kg 100x150cm
107,35 € 113,00 €
-5%
Painopeitto 4,5kg 150x200cm
Painopeitto 4,5kg 150x200cm
112,10 € 118,00 €
-5%
Painopeitto 6kg
Painopeitto 6kg
118,75 € 125,00 €
-5%
Painopeitto 7kg
Painopeitto 7kg
129,20 € 136,00 €
-5%
Painopeitto 9kg
Painopeitto 9kg
140,60 € 148,00 €
-5%
Painopeitto 11kg
Painopeitto 11kg
150,10 € 158,00 €
40,00 €
57,00 €
52,00 €